قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت
فلسطین در بیانات رهبر انقلاب، ۱۸

یک مقاومت جهانی ضد صهیونیسم پدید آمده است

یک مقاومت جهانی ضد صهیونیسم پدید آمده است

قائم: به گزارش قائم، یک مقاومت جهانی ضد صهیونیسم پدید آمده که در ۶۰ سال قبل هیچگاه تا این حد، جدی و حجیم نبوده است.



خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و ادب _ الناز رحمت نژاد: قریب به یک قرن است مسئله اشغال فلسطین و تشکیل دولت یهود، از مسائل مهم جهان اسلام است. علمای مسلمان، فراخور مسؤولیت شان و در موقعیت های اجتماعی و سیاسی، نسبت به این مسأله واکنش نشان داده اند. علمای شیعه هم از همان ابتدای اشغال فلسطین، از این مسئله ابراز نگرانی کرده و با فلسطینیان هم دردی نشان داده اند؛ و بر مبارزه با اشغالگران تا آزادی سرزمین فلسطین تاکید کرده اند. گرچه در خلال دهه های اول تشکیل دولت صهیونیستی در خاک فلسطین، پیشگامان مبارزه با اشغالگری، کشورهای عرب همسایه فلسطین، مانند مصر و سوریه بودند، اما شکست های پی در پی اعراب از اسرائیل، بیشتر این کشورها را از دایره پشتیبانی از مبارزان فلسطینی خارج کرد و در نهایت بیشتر آنان تن به سازش با رژیم صهیونیستی دادند. با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به رهبری امام خمینی (ره)، مبارزه با اشغالگری صهیونیست ها و پشتیبانی از فلسطین، بعنوان یک سیاست ثابت توسط مسؤولان جمهوری اسلامی اعلام و اتخاذ شد. حالا سخن عالمان شیعه در خصوص لزوم مبارزه برای آزادی فلسطین، با ابزار قدرت و سیاست که به دست انقلابیون مسلمان افتاده بود، به گوش مسلمانان منطقه و مردم جهان می رسد.
بر هیچ کس پوشیده نیست که انقلاب اسلامی ایران بر پایه مبانی دین مبین اسلام به وجود آمده است. بر همین مبنا پشتیبانی از منافع جهان اسلام بخصوص ملت های مظلوم مسلمان از نخستین شعارهایی بود که توسط امام خمینی (ره) بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران عنوان شد.
این در حالی بود که رژیم منحوس پهلوی جزو نخستین دولت های اسلامی بود که اسراییل این دولت جعلی را به رسمیت شناخته بود.
آرمان امام راحل جان جدیدی به پیکر انتفاضه دمید و ابتکار تعیین جمعه آخر ماه مبارک رمضان بعنوان روز جهانی قدس عامل ماندگاری مساله فلسطین شد.
پس از ارتحال حضرت امام (ره) علم این آرمان خواهی بر دوش خلف صالح او یعنی حضرت آیت الله خامنه ای (دام ظله العالی) قرار گرفت. گستره اطلاعات معظم له و اشراف ایشان بر مبانی فقهی، تاریخی و سیاسی مسئله فلسطین هر کسی را به پای سخن ایشان می کشاند.
در فرصتی که دست داد بر مبنای کتاب «مساله فلسطین از نگاه حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای (مدظله العالی)» نوشته سعید صلح میرزایی که توسط انتشارات انقلاب اسلامی چاپ و انتشار یافته به بررسی و مرور نظرات و بیانات رهبر معظم انقلاب در مجامع عمومی و خطبه های نماز جمعه پیرامون مسئله فلسطین طی سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۳۹۰ پرداختیم.
قسمت اول تا هفدهم فلسطین در بیانات رهبر انقلاب در پیوندهای زیر قابل مطالعه و بررسی هستند:
* «مساله فلسطین مسئله عربی و اسلامی نیست، یک مسئله انسانی است»
* «محو اسرائیل با اراده و عزم ملت ها ممکن است»
* «مصائب انسانی در مصیبت و قضیه فلسطین جمع است / اسرائیل زیر تل ریگ ها دفن خواهد شد»
* «فلسطین قطعه ای از خاک اسلامی است و وظیفه همه بازگرداندن آن است»
* «عامل قیام فلسطین خود فلسطینی ها هستند»
* «ناقص بودن پیروزی ایران بدون نابودی اسرائیل»
* «اسراییل غده بدخیم سرطانی منطقه است»
* «فلسطین در مبارزه خود ملت ایران را الگو قرار داده است»
* «ایستادگی ایران و ادامه نهضت فلسطین توسط نسل سوم»
* «فلسطینی ها چون از میهن شان دفاع می کنند در بیان غرب تروریست اند»
* «طراحی تحولات منفی در سطح بین المللی در چارچوب ناتوی فرهنگی»
* «خبرگزاری های معروف دنیا متعلق به صهیونیست ها هستند»
* «جمهوری اسلامی مرکز مقاومت است / طرح خاورمیانه بزرگ آمریکا؛ آن روی سکه افسانه نیل تا فرات»
* «آمریکا و تبدیل فلسطینیان به تروریست و اسرائیل به مدافع»
* «اصل ماجرای فلسطین چیست؟»
* «ایران در عهد پهلوی خانه امن صهیونیست ها بود»
* «اسراییل از آغاز شکل گیری به حقوق فلسطینیان تجاوز کرده است / تأثیرات پیمان ننگین کمپ دیوید»
در ادامه، مشروح قسمت هجدهم این پرونده را می خوانیم؛
عنصر نجس و منفور صهیونیست ها، سبب شروع انتفاضه دوم
در مسجدالاقصی سه هفته قبل، حضور عنصر نجس و منفور صهیونیست مردم را بی تاب کرد. اگر همان روز، سران مد ِعی مسأله فلسطین یا سران کشورهای عربی، معترض می شدند، مردم احساس می کردند کسی هست که حرف آنها را بزند؛ و شاید قضایا این طور نمی شد؛ اما مردم دیدند خودشان باید به میدان بیایند و به میدان آمدند. هم اکنون سه هفته است که شعله مقاومت در سرزمین فلسطین برافروخته است. من به این جوانان فلسطینی گفتم، شما بدانید، یک نسل بیدار شده؛ یک نسل به میدان آمده است؛ مگر می توانند آنرا با این حرف ها خاموش کنند؟ تعدادی با ارتکاب جنایت و ارهاب، برخی از جوانان و مظلومین را به قتل می رسانند؛ اما خون های اینها درخت نهضت فلسطین و انقلاب فلسطین را آبیاری می کند. مسأله بشکلی نیست که قدرت استکباری آمریکا یا دست نشاندهی او، حکومت صهیونیستی، بتوانند آنرا علاج کنند؛ علاج پذیر نیست. ملتی را از خانه خود، از میهن خود، از کشور خود بیرون کرده اند و کسانی که مانده اند، محکوم بیگانه هایی هستند که به آنجا کشانده شدند؛ این ملت را مگر می شود ساکت کرد؟ دستگاههای استکبار از ایران اسلامی گله می کنند که شما با روند صلح مخالفید. ما البته مخالفیم؛ اما شما بدانید، اگر ایران اسلامی هم مخالف نبود، اگر هیچیک از ملت ها و دولت های دنیا هم کمک نمی کرد، این خیال خامی است که شما خیال کنید یک ملت را می شود از صفحه تاریخ محو کرد و به جای آن یک ملت جعلی به وجود آورد! ملت فلسطین فرهنگ دارد، تاریخ دارد، سابقه دارد، تمدن دارد. هزاران سال این ملت در این کشور زندگی کرده است؛ آن وقت شما بیایید این ملت را از خانه خودش، از شهر خودش، از تاریخ خودش جدا کنید و بیرون برانید و بعد یک عده مهاجر را، ولگرد را، آدم های جورواجور را، سودطلبها را از کشورهای دنیا جمع کنید و یک ملت جعلی به وجود آورید؟! مگر این شدنی است؟! چند صباحی با زور و با فشار کار را انجام می دهید؛ مگر این کارها امکان دارد ادامه پیدا کند؟! ادامه پیدا نخواهد کرد و امروز نشانه هایش بروز کرده است.
اسرائیل در بحران مشروعیت
اکنون ۶۰ سال از اشغال فلسطین می گذرد. در این زمان همه ابزارهای قدرت مادی در خدمت غاصبان قرارگرفته است؛ از پول و سلاح و فناوری، تا تلاشهای سیاسی و دیپلماسی، و تا شبکه عظیم امپراتوری خبری و اطلاع رسانی. به رغم این تلاش شیطانی گسترده و حیرت آور، غاصبان و حامیان آنان نه تنها نتوانسته اند مسأله مشروعیت رژیم صهیونیستی را حل کنند، بلکه این مسأله با گذشت زمان بغرنج تر هم شده است. عدم تحمل رسانه های غربی و صهیونیستی و دولت های حامی صهیونیزم در مقابل حتی طرح سوال و تحقیق در رابطه با هولوکاست که بهانه غصب فلسطین بود، یکی از علائم این تزلزل و ابهام است. حالا وضع رژیم صهیونیستی از همیشه تاریخ سیاه خود در افکار عمومی جهان بدتر و پرسش از دلیل پیدایش آن جدی تر است. اعتراض بی سابقه و خودجوش جهانی از شرق آسیا تا امریکای لاتین ضد آن رژیم و تظاهرات مردمی در ۱۲۰ کشور جهان و همچون در اروپا و در انگلیس که خاستگاه اصلی این شجره خبیثه بود، و دفاع آنان از مقاومت اسلامی غزه و از مقاومت اسلامی لبنان در جنگ ۳۳ روزه، نشان داده است که یک مقاومت جهانی ضد صهیونیزم پدید آمده که در ۶۰ سال قبل هیچگاه تا این حد، جدی و حجیم نبوده است. میتوان گفت مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین توانسته است وجدان جهانی را بیدار کند. این درس بزرگی است، هم برای دشمنان امت اسلامی که خواستهاند با زور و سرکوب، دولتی و ملتی جعلی و فرمایشی بسازند و با مرور زمان، آنرا به واقعیتی انکارناپذیر تبدیل نموده و چنین تحمیل ظالمانه ای را در جهان اسلام، نرمال سازی کنند؛ و هم برای امت اسلامی و بخصوص جوانان غیور و وجدان های بیدار آن، تا بدانند که مجاهدت درراه بازگرداندن حق پایمال شده، هیچگاه ضایع نمی گردد.
شکست اسرائیل در انتفاضه دوم
همه امید تندروان صهیونیست به همین درنده ای بود که امروز در رأس قدرت و در رأس دولت و در آن حکومت جعلی و دروغین است. امیدشان به این بود که این با چکمه آهنین بیاید و با مشت پولادین و سرنیزه بتواند مردم فلسطین را که به پا خاسته اند به زانو درآورد و انتفاضه را خاموش کند؛ لکن از روزی که این آمده است روز به روز انتفاضه شعله بیشتری پیدا کرده است. این آخرین امیدشان بود. در داخل خودشان هم اکنون اختلاف است. آن کسانی که از طریق های دور آمده بودند تا در این سرزمین و کشور مغصوب با امنیت زندگی کنند، امروز در فکر برگشتنند. خیلی از آنها درحال بازگشتنند و دیگر کسی جرأت نمی کند بیاید. بی روحیه اند، احساس ضعف می کنند و بین خودشان اختلاف است. از آینده خودشان ناامیدند و افق روشنی درآینده خود نمی بینند. این صهیونیست های غاصب، سراسیمه و شتاب زده اند و کارها و حرف هایشان این را نشان داده است. اگر این حوادث برای ملت فلسطین تلخ و اندوهبار است، برای دشمن آنها هم خیلی تلخ است.
اثر انتفاضه دوم؛ وحدت فلسطینیان
روند سازش و به صورت مشخص طرح اسلو، باعث تفرقه فلسطینیان گردید؛ اما این انتفاضه مبارک توانست وحدت ملی را به صحنه فلسطین بازگرداند. ملاحظه می فرمایید که همه اقشار مردم در این مبارزه حضور دارند و جریانات اسلامی و ملی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. حتی که همچنان دلشان در جای دیگری است، ناگزیر از همراهی با این حرکت عظیم شده اند.
بی اثر بودن کنفرانس پاییزی
پارسال در همین روز عید فطر بود که من در نماز عید فطر به ملت مسلمان عرض کردم این کنفرانسی که اینها می خواهند تشکیل بدهند که به آن کنفرانس پاییزی می گفتند که برنامه ها و نقشه هائی داشتند برای تسلط هرچه بیشتر بر منطقه شکست خواهد خورد و امروز می بینید اثری از آثار آن کنفرانس و آن چه که نشستند و گفتند و برخاستند، در صحنه فلسطین و لبنان و منطقه حساس خاورمیانه وجود ندارد. این نشان دهنده مواجهه با اسلام و مقابله با امت اسلامی که اینست که آن دستگاه قصدش سلطه هرچه بیشتر بر این منطقه حساس بود، احساس می کند که قدرت پیشروی ندارد. البته ما نمی خواهیم خودمان را به خوش بینی های افراطی دلخوش نماییم. واقعیات سخت و دشوار و تلخ در مقابل چشم همه هست، همه آنها را می بینند؛ اما مسأله اینست که قدرت استکباری در مقابل اراده ملت ها نتوانسته است کاری از پیش ببرد، پس از این هم نخواهد توانست کاری از پیش ببرد.
ادامه دارد…


منبع:

1403/01/28
09:03:36
5.0 / 5
307
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , امام , امنیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳