قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت
در گزارش قائم مطرح شد؛

نمایشگاه سرزمین تمدن ها یک کار فرهنگی و هویتی است

نمایشگاه سرزمین تمدن ها یک کار فرهنگی و هویتی است

به گزارش قائم، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران می گوید نمایشگاه سرزمین تمدن ها مطالبه مردم از مدیریت شهری بود و این نمایشگاه مقرر است یک کار فراغتی، فرهنگی و هویتی انجام دهد.



سیداحمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به راه اندازی و برگزاری رویداد سرزمین تمدن ها اظهار داشت: یکی از مباحثی که در این دوره از شورای اسلامی شهر تهران داشتیم این بود که حال خوب شهروندان، حال شهر را خوب می کند و شهروندانی که سطح آگاهی و دانش شان بالا برود و نسبت به هویت فرهنگی خودشان آشناتر باشد، طبیعتاً با علاقه بیشتری به اداره شهر کمک می کنند و مشارکت بیشتری دارند. ضمن این که همه ما نسبت به تعمیق فرهنگ ایرانی و اسلامی خودمان در بین شهروندان وظیفه داریم.
وی اضافه کرد: شهرداری دیر وارد عرصه راه اندازی سرزمین تمدن ها شد چونکه زمانیکه شورای شهر را تحویل گرفتیم، ایام کرونا بود و نمی توانستیم چنین اجتماعی را برگزار نماییم. بعد از کرونا هم یک سری موضوعات عقب افتاده در مدیریت شهری داشتیم که تعدادشان بسیار بود و باید آنها را رفع رجوع می کردیم. بهرحال این اتفاق بزرگ یعنی راه اندازی سرزمین تمدن ها در زمینه فرهنگی و گردشگری کشور رخ داد.
رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: این مورد بر مبنای این که شهروندان به واسطه نمایشگاه سرزمین تمدن ها بتوانند خیلی از فضاهای فرهنگی و تمدنی کشورهای اطراف شان را ببینند، اتفاق بزرگی است. کشورهایی که زمانی به فرهنگ کشورمان متصل بود. امیدواریم این فضا تداوم یابد.
رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این پرسش بر مبنای این که نمایشگاه سرزمین تمدن ها تا چه اندازه می تواند بر معرفی فرهنگ مقاومت به مردم ایران تاثیر داشته باشد، اظهار داشت: ما در بحث گردشگری و توریسم موضوع هایی را از روز اول صدمه شناسی کردیم. نخستین موضوعی که بررسی کردیم این بود که حتی مردم داخل شهر تهران نسبت به هویت داخل شهر تهران آشنا نیستند.
وی افزود: زمانیکه شما بحث گردشگری را فراتر از داخل تهران و کشور و در سطح بین الملل انجام می دهید، نیازمند زیرساخت های لازم هستید. چنین موضوع هایی اطلاع رسانی لازم را می طلبد تا شهروندان بدانند در کشورهای اطراف شان دارای چه زیرساخت های فرهنگی و تمدنی هستند. ما به واسطه سرزمین تمدن ها می توانیم چنین اطلاعاتی را به شهروندان منتقل نماییم.
علوی اظهار داشت: راه اندازی نمایشگاه هایی همچون سرزمین تمدن ها سالهاست جزو وظایف ما و به شکلی مطالبه مردم از مدیریت شهری است. این نمایشگاه مقرر است کار هویتی، فراغتی و فرهنگی انجام دهد. ما نمی توانیم نسبت به اتفاقاتی که در اطراف کشور رخ می دهد، بی تفاوت نباشیم. در همه کشورهای پیشرفته، نمادهای فرهنگی و تمدنی سایر کشورها قرار داده شده و هدف شان از این کار به شکلی ارتقای میزان آگاهی شهروندان شان است. همینطور آنها به واسطه این کار کوشش می کنند نشان دهند که به هویت اهمیت می دهند. حتما باید ما هم نسبت به آگاهی نوجوانان، جوانان و بخصوص دانشجویان مان حساس باشیم.
وی اضافه کرد: امروز دیگر جبهه مقاومت صرف چند کشور در خاورمیانه نیست بلکه امروز این جبهه را در خیلی از کشورها حتی آمریکا و با حضور جوانان شان شاهد می باشیم. امروز ما را از انتقال فرهنگ مقاومت به جوانان کشورها سرزنش می کنند درحالی که ما از این سرزنش ها نسبت به انتقال فرهنگ مقاومت و جنایتی که در غزه و لبنان انجام می دهند، هراس و ابایی نداریم. این سرزنش ها نشان داده است که هدف و راه و مسیرمان درست است.


منبع:

1403/05/08
10:42:54
5.0 / 5
231
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , فرهنگ , مدیریت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵