قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت
در بیانیه كنفرانس بین المللی وحدت اسلامی مطرح شد:

تاکید بر همکاری امت اسلامی برای تحقق ارزش ها و اهداف مشترک

تاکید بر همکاری امت اسلامی برای تحقق ارزش ها و اهداف مشترک

به گزارش قائم، سی و هشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با انتشار بیانیه و با تکیه بر همکاری امت اسلامی برای تحقق ارزش ها و اهداف مشترک به پایان رسید.


به گزارش قائم به نقل از خبرگزاری ایرنا، در این بیانیه پایانی که عصر شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ در سی وهشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی قرائت شد، آمده است: این کنفرانس در شرایطی برگزار می شود که جهان اسلام آکنده از غم و اندوه به خاطر جنایت های وحشیانه‌ی رژیم غاصب صهیونیستی است. ترورهای گسترده رهبران و فرماندهان مقاومت و قتل عام بی رحمانه‌ی مردم مظلوم فلسطین از یک سو و حمایت قاطع کشورهای غربی از جنایت این رژیم، همکاری کشورها و امت اسلامی را برای تحقق ارزش ها و اهداف مشترک بیشتر از هر زمان دیگری ضروری می نماید.
بر اساس اعلام روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، متن بیانیه سی و هشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ هَذِهِ أُمَّتُکُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّکُمْ فَاعْبُدُونِ» (أنبیاء/۹۲)
به فضل و عنایت خدای متعال، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، سی وهشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی را از تاریخ ۲۹ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۱۵ تا ۱۷ ربیع الاول ۱۴۴۶ در تهران با عنوان «همکاری های اسلامی برای دست یابی به ارزش های مشترک با تاکید بر مسأله‌ی فلسطین» و با حضور و سخنرانی رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان و تعدادی از برجسته ترین عالمان و اندیشمندان جهان اسلام برگزار کرد.
این کنفرانس در شرایطی برگزار می شود که جهان اسلام آکنده از غم و اندوه به خاطر جنایت های وحشیانه‌ی رژیم غاصب صهیونیستی است. ترورهای گسترده رهبران و فرماندهان مقاومت و قتل عام بی رحمانه‌ی مردم مظلوم فلسطین از یک سو و حمایت قاطع کشورهای غربی از جنایت این رژیم، همکاری کشورها و امت اسلامی را برای تحقق ارزش ها و اهداف مشترک، بیشتر از هر زمان دیگری ضروری می نماید.
رژیم غاصب صهیونیستی به پشتوانه‌ی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و کشورهای غربی دو برنامه اساسی را دنبال می کند:
اول: اشغال همه‌ی اراضی فلسطین با کشتار مردم بی گناه از کودکان و زنان و کهنسالان و همینطور محاصره و ممانعت از ارسال کمک های انسان دوستانه، قطع آب و برق و نیازهای اولیه؛ و آواره کردن حدود ۲ میلیون غیرنظامی.
دوم: مشروعیت سازی برای هویت جعلی خود با نرمال سازی روابط با کشورهای اسلامی.
امید است کشورهای اسلامی با همکاری و همیاری بتوانند مانع تحقق اهداف شوم دشمنان اسلام باشند.
ضمن بزرگداشت زادروز میلاد پیامبر گرامی اسلام، در سی وهشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی ۲۵۰ شخصیت برجسته جهان اسلام به شکل حضوری و ۲۳۴ شخصیت به شکل وبیناری سخنرانی کرده، بیشتر از ۳۰۰ مقاله علمی در رابطه با مسأله‌ی فلسطین و همکاریهای اسلامی برای دست یابی به ارزش های مشترک، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در جلسه اختتامیه طی اطلاعیه ای بر نکات ذیل تاکید گردید:
۱ - قرآن کریم یگانه راهنمای وحیانی حفاظت شده برای بشریت است. صلح و دوستی با مسلمانان و هم پیمانان؛ و مقاومت در مقابل طاغوت و ظلم مستکبران از آموزه های حیات بخش آن است. سه ارزش مشترک در جامعه انسانی یعنی کرامت انسان، عدالت و امنیت همچون اهداف مشترک اسلامی برای همکاری جوامع اسلامی در منطقه است. کرامت انسانی، عطیه ای الهی است که به صورت یکسان و بدون ملاحظه افکار و عقائد هر انسانی از آن جهت که انسان است از ناحیه خداوند به بشر اعطا گردیده است. هر نوع تعرض به این حقوق مصداق بارز ظلم است. «عدالت»، دستوری عقلی و الهی است برای اینکه بشر بتواند حکومتی پایدار تأسیس کند که در آن حقوق تمامی انسان ها به صورت عادلانه فارق از وابستگی های قومی، مذهبی و دینی محترم شمرده شده، زمینه ای برای تعاملات منصفانه اجتماعی بدست دهد.

۲ - علمای شرکت کننده در کنفرانس، مسئله‌ی قدس شریف را از مهم ترین ارزش های مشترک جهان اسلام و یکی از موضوعات وحدت بخش جهان اسلام می دانند. حمایت و دفاع از مردم مظلوم فلسطین برپایه اصول و قواعد مسلم دینی از واجبات شرعی و اخلاقی است وسکوت در مقابل جنایتهای ضد بشری رژیم صهیونیستی با همه‌ی ارزش های اسلامی و انسانی، را در تضاد می دانند.

۳ - علمای جهان اسلام عملیات طوفان الأقصی و مقاومت مجاهدان فلسطینی را پاسخی قاطع، بدیهی و مشروع در مقابل اشغالگری و سیاست های نژادپرستانه و تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی می دانند، چون که این عملیات تاریخ ساز، نماد شکستن بغض نهفته‌ی ملت فلسطین و پاسخ به هفتاد سال جنایات رژیم صهیونیستی و سکوت جهانی در برابر آن است. ازاین رو، حرکت خودجوش جبهه‌ی مقاومت در لبنان و یمن و عراق و دیگر کشورهای اسلامی در پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین در جهت پشتیبانی از دستورات قرآن و سنت نبوی در پشتیبانی از مظلوم بوده و نیازمند پشتیبانی همه جانبه‌ی جهان اسلام است.
۴ - اندیشمندان مسلمان، مقابله و دفاع کشورهای اسلامی از حریم خود در مقابل تجاوزات و ماجراجویی های رژیم غاصب صهیونیستی را حق قانونی آنها دانسته؛ عملیات وعده‌ی صادق که توسط جمهوری اسلامی ایران انجام گرفته را پاسخی قاطع و مشروع در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه می داند.

۵ - علمای شرکت کننده در کنفرانس بر این نکته تاکید می کنند که تنها راه توقف جنایت های رژیم غاصب صهیونیستی اتحاد جهان اسلام و اقدامات عملی و یکپارچه در مقابل این رژیم جنایتکار است. هم پیمانی با رژیم غاصب صهیونیستی هیچگاه برای جهان اسلام سودی نخواهد داشت، چونکه این رژیم بر هیچ عهد و پیمانی پایبند نیست و در همه حال ویرانی، ترور و نزاع در جهان اسلام را دنبال می کند و اینک این رژیم در ضعیف ترین زمان خود قرار گرفته است. به حول و قوه الهی و با همدلی ملت ها و دولت های اسلامی پیروزی بزرگ نزدیک است.

۶ - علمای شرکت کننده در کنفرانس، خواستار قطع کامل روابط سیاسی – اقتصادی دولت های اسلامی با رژیم صهیونیستی، همچون تحریم سوخت، می باشند و از علمای جهان اسلام می خواهند که مسلمانان و آزادگان جهان را به تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی تشویق و ارسال امکانات مادی، غذائی و نظامی به مردم مظلوم غزه را وظیفه انسانی و شرعی خود بدانند.

۷ - امید است که جهان اسلام رو به صلح عادلانه نهاده، تلاش نماید گفتمان ستیزه جویی را از منطقه ریشه کن سازد. اندیشه ورزان جهان اسلام از توقف جنگ های بی حاصل در یمن و سوریه استقبال و از بازگشایی سفارت کشورهای عربی در سوریه اظهار خشنودی نموده، گفتگو را یگانه راه برای دست یابی به صلحی پایدار در منطقه می شمرد. امیدواریم همکاری کشورهای اسلامی بیشتر از پیش گسترش یابد و به هم افزایی در حوزه دانش و فناوری، امنیت منطقه ای، قدرت سیاسی و مبادلات سودمند اقتصادی و فرهنگی منجر گردد؛ و هم گرایی رسانه ای جای واگرایی تبلیغات مذهبی را بگیرد؛ و زمینه مساعدی برای تأسیس اتحادیه کشورهای اسلامی بدست دهد.

۸ - علمای جهان اسلام، از نهادهای اسلامی و مراکز آموزشی در سراسر دنیا اسلام دعوت می کند که تعلیمات افراطی گری و تکفیرگرایی را از درون خود بزدایند و اینک که کشورهای اسلامی بیشتر از پیش به یکدیگر نزدیک شده اند، جوانانی تربیت کنند که نوک تیز پیکان و قلم خویش را متوجه مستکبران عالم و طواغیب زمان بگیرند و از ایجاد تفرقه و تنازع درون جهان اسلام که دامی از جانب دشمنان جهان اسلام است، پرهیز کنند و محبت و رحمت را در میان مسلمانان ترویج کنند وعده الهی به مغفرت و اجر عظیم در گرو دوستی با مسلمانان از تمام اقوام و ملل و مذاهب اسلامی است.

۹ - علمای شرکت کننده در کنفرانس، شهید اسماعیل هنیه که جمعیت میلیونی در ایران بر پیکر او با امامت امام خامنه ای - مد ظله العالی - نماز خوانند را شهید وحدت امت اسلامی می داند و بر لزوم تقویت این وحدت تاکید دارد.

در انتها شرکت کنندگان در سی وهشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی مراتب تقدیر و تشکر صمیمانه خویش را از امام خامنه ای دام ظله العالی به خاطر استقبال گرم از میهمانان کنفرانس و سخنان و رهنمودهای ناب و عمیق ایشان ابراز داشتند و از تلاشهای رئیس جمهور فقید ایران حضرت آیت الله سیدابراهیم رئیسی و وزیر خارجه‌ی فقید دکتر حسین امیرعبداللهیان برای تحقق وحدت کلمه در میان مسلمانان و تقویت جبهه‌ی مقاومت قدردانی کردند.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
شورایعالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
سی و هشتمین کنفرانس وحدت اسلامی
۳۱ شهریور ۱۴۰۳



منبع:

1403/07/02
14:57:53
5.0 / 5
164
تگهای خبر: آموزش , اسلام , اسلامی , امام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳