دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی؛
شورای توسعه فرهنگ قرآنی از ۶۶ ایده جدید حمایت می کند به همراه فیلم
به گزارش قائم، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی اظهار داشت: حدود 370 طرح و ایده قرآنی به این دبیرخانه رسیده که از 66 برنامه در قالب 13 عنوان پشتیبانی می نماییم.
دریافت 227 MB به گزارش قائم به نقل از ایرنا حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی امروز، چهارشنبه دوم آبان در نشست خبری تشریح نتایج فراخوان پشتیبانی از ایده ها، طرح ها و برنامه های حوزه قرآن کریم اظهار داشت: مرداد امسال طی یک فراخوان عمومی اعلام کردیم که هر یک از سازمان ها، نهادها و موسسات قرآنی می توانند برنامه ها و طرح های خودرا به دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارسال نمایند که در طول این مدت حدود ۳۷۰ طرح و برنامه نوآورانه دریافت شد.
وی اضافه کرد: حمایت زیرساختی از موسسات حفظ قرآن، برنامه های حوزه پژوهش و آموزش عالی قرآن، طرح بالندگی حافظان، برنامه های حوزه آموزش، برنامه های مربوط به قرآن و غزه، برنامه های مربوط به حوزه های فناوری، پرورش استعدادها، موضوع تدبر، جلسات خانگی قرآن، طرح ملی زندگی با آیه ها، حوزه بین الملل، بحث مطالعات اندیشکده ای و تولیدات هنری و آثار رسانه ای ۱۳ عنوان است که ۶۶ برنامه ذیل آن تعریف شد و برمبنای برآوردی که صورت پذیرفت و هر یک از این عناوین برمبنای قواعدی تدوین شد و طی چند جلسه شورای راهبری مبادرت به تسهیم (سهم بندی) بین این عناوین داشت.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی افزود: از روز اول اعلام کردیم که قادر نیستیم تمام اعتبار را بصورت کامل تامین نماییم. اگر مجموعه ای آمادگی پرداخت هزینه را بوسیله خیرین یا منابع خود تامین کند، با اعتباری که از شورای توسعه فرهنگ قرآنی دریافت می کند قادر نخواهد بود کل طرح خودرا اجرا نماید.
حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی؛ دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی وی افزود: حالا تمام مراحل بررسی طرح ها با نظر شورای راهبری شورای توسعه فرهنگ قرآنی به انتها رسیده و در مرحله انعقاد قرارداد هستیم. بالاتر از ۹۰ درصد برنامه ها توسط مجموعه های مردمی به انجام می رسد و نظر اعضاء این شورا نیز این بود که این کار باید منجر به تقویت بخش مردمی شود و کمیسیون ها نیز در این جهت کارسازی می کنند و در هر کدام از این کلان طرح ها با یک مجموعه به عنوان مجموعه معین قراردادی بسته می شود.
رحمان دهقانی معاون راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی اظهار داشت: ۶۶ برنامه مورد حمایت قرار گرفت که ۶۲ درصد برنامه های ارائه شده بود. البته این اولین تجربه شورا بود و امیدواریم برای مراحل بعدی از همین روش استفاده گردد.
رحمان دهقانی؛ معاون راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی وی اضافه کرد: به نتایج و کارآیی بیشتر در طول عرضه برنامه ها توجه بیشتری شد. نخستین بار بود که برنامه ها بصورت مستقیم ازموسسات می گرفتیم و بصورت متمرکز ارزیابی شد. سعی کردیم تا پروسه اختصاص و پروسه برنامه ریزی بصورت شفاف باشد. درباره ی استفاده بهینه از منابع باید گفت اعتباری که در اختیار موسسات قرار می گرفت، بسیار ناچیز است و ما سعی کردیم تا استفاده بهینه از منابع صورت گیرد تا شاهد تاثیرگذاری بیشتری باشیم.
دهقانی افزود: طبق مصوبه شورای راهبری اسناد مقرر شده مجریان برنامه ها پس از انعقاد قرارداد فقط یک ماه فرصت اجرای برنامه های خودرا دارند و اگر در یک ماه به عملیات نرسید، شورای راهبری اجرای اسناد این اختیار را دارد که این اعتبارات را به اولویت های بعدی اختصاص دهند.
معاون شورای توسعه فرهنگ قرآنی اضافه کرد: ما تلاش نموده ایم تا برنامه ها مطابق با اسناد راهبردی هفت سند کمیسیون ها اجرا شود و از نظر استانداردهای اجرائی این کمیسیون ها راهبری خواهند کرد و هر برنامه یک ناظر تخصصی دارد که به روند اجرا نظارت خواهد داشت.
به گزارش قائم به نقل از خبرگزاری ایرنا موضوع دریافت برنامه ها، طرح ها و ایده های قرآنی برای اجرا در سال ۱۴۰۳ دهم مرداد امسال در یک فراخوان عمومی اعلام گردید. بر طبق این فراخوان از همه سازمان ها، نهادها و مؤسسات ارائه دهنده خدمات عمومی و تخصصی در عرصه قرآن کریم همچون مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، مراکز علمی - فرهنگی، خانه های قرآن و عترت، شرکت های دانش بنیان، شتاب دهنده ها، خانه های خلاق و مراکز نوآوری قرآنی یا اشخاص حقیقی برای ارائه ایده، طرح و برنامه اجرائی دعوت شد.
این فراخوان در محورهایی همچون توسعه آموزش های عمومی و تخصصی قرآن با اولویت حفظ و تدبر، تولید هدفمند آثار هنری و رسانه ای تبلیغی و ترویجی قرآنی، دستیابی به منابع مالی پایدار قرآنی و تقویت زیرساختی مؤسسات مردمی قرآن و عترت منتشر شد.
منبع: qawem.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب