قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت

خاطره شیخ حسین انصاریان از دعوت متفاوت یک جوان شراب خوار به دین

خاطره شیخ حسین انصاریان از دعوت متفاوت یک جوان شراب خوار به دین

به گزارش قائم، استاد شیخ حسین انصاریان در مراسم نکوداشت خود به خاطره ای اشاره نمود که یک جوان شراب خوار را بشکلی متفاوت و مرسوم به دین دعوت کرده است.


به گزارش قائم به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان عصر پنجشنبه - ۱۷ آبان - در مراسم پاسداست خود همزمان با سالروز ۸۰ سالگی اش در محل تالار وحدت تهران، اظهار داشت: زبان سپاسگزاری از شما ندارم؛ از رئیس جمهور محترم، رئیس محترم مجلس و وزیر فرهیخته و دانشمند ارشاد. بنا نبود من سخنرانی کنم ولی برعهده من گذاشتند اجازه گرفتم ۱۰ دقیقه داستانی را که در یکی از شهر های معروف ایران برای من صورت گرفت برای رفع خستگی شما عرض کنم. از آغاز جوانی تابحال با این آیه عمر گذراندم: «أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ».
وی افزود: ما با کافران و منافقان بشدت مخالفت داریم و باید داشته باشیم از باب تبری اما رحماء بینهم یعنی بین جامعه اسلامی که مومن کامل، مومن متوسط و ضعیف و مرد و زن گنهکار دارد. وظیفه ما وظیفه رُحمایی است. در طول عمرم محبت و مهرورزی به هر نوع قشری و هر انسانی جواب خیلی عالی داده است و اگر بشود این مهر و محبت را از راه صدا و سیما در کشور عمومی نماییم که همه عاشق هم زندگی کنند و مهربان به یکدیگر باشند یقیناً با تجربه ای که دارم خیلی از مشکلات قابل حل است.
این استاد اخلاق در ادامه به ذکر خاطره ای پرداخت و اظهار داشت: در یک شهر مشهور ایران ۱۰ شب منبر دعوت داشتم. دو روز مانده به آخر منبر این حادثه صورت گرفت روز هفتم منبر بود که یکی از روحانیان شهر دیگری به من زنگ زد و گفت نزدیک ما آمدی چرا به من خبر ندادی؟ گفتم حالا که خبر شدی دوست داری بیا… و وی آمد. دو روز مانده به آخر منبر به من گفت از دست تو خسته شده ام از بامداد که بیدار می شوی می نویسی نماز ظهر می خوانی، غذا می خوری و نیم ساعت می خوابی و بعد می نویسی تا وقت منبر من ناراحتم. گفتم مشکلی نیست قلم را زمین گذاشتم. ایام حضور منافقان هم بود. گفتم برویم قدم بزنیم.
انصاریان افزود: ۱۰ دقیقه از قدم زدن ما گذشته بود فولکس واگنی نو ترمز کرد و راننده لباس نازک شیک آستین کوتاه پوشیده بود و خیلی به خودش رسیده بود بلند گفت کجا می روی؟ گفتم هرکجا شما بروی؟ گفت بیا بالا. این روحانی بزرگوار ترسید عبای من را از بغل کشید که سوار نشو به او گفتم تو پشت بنشین. نمی خواست بیاید اما من مجبورش کردم و سوار ماشین شد. راننده گفت حالا کجا ببرمتان گفتم هر جا دلتان بخواهد گفت من تنهام، لاستیک فروشم، وضعم هم خوب است و ازدواج هم نکرده ام برویم خانه ما. گفتم برویم. در آینه دیدم رنگ دوست روحانی من پریده و فکر کرد که به قتلگاه می رویم.
وی اضافه کرد: به خانه او رفتیم چهار طرف خانه تصاویر نیمه عریان ستارگان هالیوود، ایران، مصر و … بود. دوست شیخم به من گفت؛ من کجا را نگاه کنم چه طوری اینجا می نشینی؟ به شوخی گفتم شیخ تو میدانی که قیامت حوری به ما نمی دهند حداقل اینجا بهره ببر. جوان داخل آمد و گفت بسیاری از اخلاق تو خوشم آمد در یخچال چند مدل شراب خارجی هست هر کدام را می خواهی بیاورم. تریاک هم دارم صد درصد خالص. گفتم: من نمی گویم که مشروب نیاور تریاک نیاور اما چون یک ساعت به غروب مانده رفیقی دارم در شهر شما خیلی عاشق او هستم با او اول اذان دم مسجد جامع شهر قرار دارم اگر مشروب بخورم و تریاک بکشم بوی شراب و تریاک از من به رفیقم برسد رابطه اش را با من قطع می کند و من تحمل فراق او را ندارم. چای و میوه خوردیم و بیرون آمدیم.
انصاریان در ادامه اظهار داشت: دم مسجد جامع آمد وقتی که ترمز کرد مؤذن داشت می گفت؛ اشهد ان لا الله الا الله. گفت رفیقت آمده؟ گفتم بله. گفت کو؟ گفتم اسمش را دارند می برند. اشهد ان لا الله الا الله… اگر من مشروب می خوردم و تریاک می کشیدم با او می خواستم چه کنم؟ گفت فردا بیایم شما را در شهر بگردانم گفتم بیا. فردا آمد و سوار شدیم. گفت والله تمام عکس ها را آتش زدم، مشروب ها را در چاه ریختم و تریاک ها را نابود کردیم تو از روز گذشته تا حالا من را کشته ای. ما را به مناطق سرسبز شهر برد و برگرداند.
این استاد اخلاق افزود: شب آخر مراسم کمیل اعلام نموده بودند. گفتم بیا و او را به کمیل بردم. از کلاس ششم تا حالا کمیل را در تاریکی مطلق می خوانم. او را هم کنار خودم نشاندم. کمیل به اتمام رسید چراغ ها را روشن کردند پای چشم این جوان از بس گریه کرده بود زخم شده بود هر کاری کرد اسمم را به او نگفتم و خداحافظی کردم و برگشتم. شش ماه بعد به مشهد رفتم و دیدم همان روحانی در مشهد است. گفت همان جوان را در حرم دیدم لباس مناسب داشت و به من گفت خانه و مغازه را فروخته و کنار امام رضا(ع) آمده و ازدواج کرده و با همسرش نماز شب می خوانند. اگر رفیقت را دیدی خوشحالش کن و بگو آدم شدم.
انصاریان در انتها سخنانش دعا کرد و اظهار داشت: خدایا به حقیقت اباعبدالله همه عالم را با نابودی اسرائیل و هم پیمانانش خوشحال کن. تمام دست اندرکاران را توفیق علم کامل و خدمت گذاری عنایت کن و رهبر و مردم را از هر حادثه تلخی حفظ فرما.


به گزارش قائم به نقل از خبرگزاری ایرنا، همزمان با سالروز ۸۰ سالگی وی، با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تعدادی از مقامات و مسؤلان حوزه های فرهنگی، علمی، دانشگاهی، حوزوی، دینی، سیاسی و اجتماعی کشور و شماری از مقامات کشوری و لشکری، در تالار وحدت تهران برگزار شد.
نگاهی به زندگی نامه استاد
حسین انصاریان در ۱۸ آبان ۱۳۲۳ در خانواده مذهبی در خوانسار به دنیا آمد. پدر او از خاندان حاج شیخ و خانواده مادری وی از سادات موسوی آن شهر است. در سه سالگی با خانواده به تهران مهاجرت کرده و در محله خیابان خراسان ساکن شدند. انصاریان در مسجد لرزاده مجذوب آیت الله حاج شیخ علی اکبر برهان شد و از همان کودکی از محضر حجت الاسلام مهدی الهی قمشه ای بهره برده و مشاور خوبی برای وی بوده است،
انصاریان بعد از تکمیل دروس دبیرستان، تحصیل علوم دینی را در پیش گرفت و از اساتیدی در دو حوزه علمیه تهران و قم همچون آیت الله میرزا علی فلسفی، حاج شیخ عباس تهرانی، حاج آقا حسین فاطمی، محمد فاضل لنکرانی، نعمت الله صالحی نجف آبادی، حاج شیخ ابوالفضل نجفی خوانساری، حاج میرزا هاشم آملی و محمد محمدی گیلانی تلمذ کرده و بعد از تحصیلات دینی و به پایان رساندن مدارج عالی حوزوی برای پژوهش و تبلیغ علوم اسلامی به تهران برگشت.
حاصل تلاشهای خالصانه و اثرگذار این روحانی در بیشتر از ۴۰ سال در داخل و خارج کشور شامل ۶ هزار نوار سخنرانی بی تکرار و بیشتر از ۸۰ تالیف کتاب در چارچوب ۱۲۸ جلد با ترجمه های مختلف بین المللی است. البته انصاریان علاوه بر ترجمه قرآن کریم و نهج البلاغه، کتاب های صحیفه سجادیه و مفاتیح الجنان را ترجمه کرده و یک دیوان شعر هم دارد.
انصاریان که در سال ۱۳۹۳ بعنوان پژوهشگر خادم قرآنی معرفی شده، از بزرگانی همچون آیت الله سید محمدهادی میلانی، ملاعلی معصومی همدانی، خلیل کمره ای، سیدمحمدرضا گلپایگانی، سید احمد خوانساری، سیدشهاب الدین مرعشی نجفی و امام خمینی (ره) صاحب اجازه های علمی و روائی است.
برخی از کتاب های انصاریان شامل شرح دعای کمیل، خاندان (ع) عرشیان فرش نشین، معاشرت، جلوه های رحمت الهی، فرهنگ مهرورزی، زیبایی های اخلاق، توبه؛ آغوش رحمت، بربال اندیشه (دو جلد)، با کاروان نور، سیمای نماز، لقمان حکیم، فروغی از تربیت اسلامی و رسائل حج است.
سایر آثار و آخرین اخبار در ارتباط با برگزاری جلسات استاد حسین انصاریان را در پایگاه اطلاع رسانی عرفان مطالعه کنید.


1403/08/20
08:05:58
5.0 / 5
107
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , امام , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳