رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی خواستارشد؛
اختصاص تسهیلات صندوق های كارآفرینی به مراكز نوآوری علمی كاربردی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهان استفاده از تسهیلات صندوق های کارآفرینی دولتی برای دانش آموختگان مراکز نوآوری این دانشگاه شد.
به گزارش قائم به نقل از مهر، محمد حسین امید با اشاره به دوره های علمی و کاربری پیرامون آموزش مجازی در دوره کرونا اضافه کرد: در حوزه آموزش مجازی خیلی کار خاصی نکرده بودیم ولی ترم پیش در مواجهه با شرایط جدید مجبور شدیم ۱۱۰ هزار کلاس مجازی برگزار نماییم.
وی افزود: در کشور هم اکنون بیش از ۱۵ الی ۱۶ سامانه در اختیار داریم و استانها را تقسیم بندی کردیم و اجازه دادیم از ظرفیت های استانی استفاده کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی در ادامه پیرامون ساختار جدید در سطح دانشگاه جامع علمی و کاربردی اضافه کرد: بلافاصله در سطح دانشگاه ساختار جدیدی برای تولید محتوا با موافقت وزیر علوم و هیئت امنا ایجاد کردیم و مرکزی ایجاد کردیم برای تولید محتوا که پس از دوره کرونا هم تجربه آموزش الکترونیک را ادامه خواهیم داد.
وی افزود: از ظرفیت آموزش مجازی برای توجه به عدالت آموزشی هم بهره خواهیم برد. مدرسینی که در تهران داریم ممکنست در چهار گوشه کشور نداشته باشیم که از فعالیت دوستان در اینجا استقبال می نماییم.
امید با اشاره به ایجاد ۲۰۰ مرکز نوآوری در چند سال اخیر و همین طور برگزاری بیش از ۵۰ رویداد شتاب در نیمه اول سال ۹۹ و در دوره کرونا، پیشنهاد استفاده از تسهیلات صندوق های کارآفرینی دولتی برای دانش آموختگان این مراکز را بیان نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب