قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت
مهر در گزارشی بررسی كرد؛

ژیمناستیك و خروج از دو قطبی دوست و دشمن

ژیمناستیك و خروج از دو قطبی دوست و دشمن

قائم: ثبت نام از کاندیداهای مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک در حالی به انتها رسید که اهالی این رشته امیدوارند با انتخابی درست از طرف مجمع این رشته از دو قطبی دوست و دشمن بیرون رود.



به گزارش قائم به نقل از مهر، هنوز چهار سال ریاست زهرا اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک به انتها نرسیده که ثبت نام از کاندیداهای انتخابات آتی این فدراسیون انجام شده است. این قسمتی از قانون جدید انتخابات فدراسیون های ورزشی است که قبل از موعد اختتام ریاست فدراسیون و بدون حضور پرحاشیه سرپرست، رئیس آینده انتخاب گردد.
۱۳ کاندیدا برای حضور در مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک ثبت نام کرده اند که سه طیف مستقل، اینچه درگاهی و طیف نزدیک به وی و طیف سوم جمع کثیری از خانواده ژیمناستیک و منتقد عملکرد اینچه درگاهی با یک کاندیدا از دل این خانواده دیده می شود.
الهام جعفری، امید نوید، ناصر اخوان، حبیب نوظهوری، مرجان همتی نژاد، رضا محمدکاظمی، حامد جولایی، کیانوش سقراطی، محسن سلیمانی، زهرا اینچه درگاهی، احمد سعادتمند، مرتضی نظری، فرزین قاسم زاده سیزده کاندیدایی بودند که برای حضور در این انتخابات ثبت نام کردند.
اگرچه عده ای اهتمام داشتند از حضور احمد سعادتمند در مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک بعنوان گزینه وزارت ورزش و جوانان نام ببرند ولی عملکرد وی در مدیریت باشگاه استقلال و اختلافات قدیمی با وزارت ورزش تا حدودی این فرضیه را منتفی می کرد تا جایی که استعفای روز شنبه او از مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک نشان داد ثبت نامش در این انتخابات بدون هماهنگی با وزارتخانه بوده است، ثبت نامی که البته دوام چندانی هم نداشت.

احمد سعادتمند مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال از حضور در انتخابات ژیمناستیک انصراف داد
ثبت نام مجدد رئیس فدراسیون ژیمناستیک که هنوز چند ماهی به آخر دوره چهار ساله مدیریتش در این فدراسیون باقی مانده با ابهامات و حواشی فراوانی روبرو است. او چهار سال پر زحمت و پر حاشیه ای را پشت سر گذاشته و از همان بدو ورودش به این رشته اقداماتی انجام داد که جمع منتقدانش را هر روز بیش از پیش کرد.
اگرچه مدیریت چند دوره قبل و سابق فدراسیون ژیمناستیک هم بی اشکال نبود ولی اینچه درگاهی بمحض ورودش به مدیریت ژیمناستیک با تغییر شتابزده و اخراج ضربتی تعداد دو رقمی کارمندان فدراسیون نشان داد توجیه منطقی خاصی برای اقدامات خود ندارد.
بسیاری از کارشناسان، متخصصان، مربیان و داوران در دوره ریاست وی خانه نشین شدند و این رویه حتی در مقابل تنها دارنده مدال المپیک جوانان رضا بهلول زاده هم تکرار شد و وی با حواشی فراوان از فضای قهرمانی تیم ملی کنار گذاشته شد.
حذف چهره هایی همچون هاشمی طبا و رمضانیان پور از هیات رئیسه فدراسیون ژیمناستیک نشان داد قوه قهریه مدیریت جدید بیش از آنچه تصور می شد است. درگاهی بااینکه در بعد قهرمانی و اعزام ژیمناستها به رقابتهای مختلف عملکرد نسبتاً قابل قبولی داشته است اما آن قدر پرداخت به حواشی بجای متن در دوره ریاست وی زیاد بوده است که نقاط مثبت عملکرد وی را کمرنگ کرده است.
اگرچه اینچه درگاهی خیلی از روسای هیات های استانی را در کمیته های مختلف فدراسیون به کار گرفت و این مساله می تواند در صورت حضورش در مجمع در کسب آرا موثر باشد ولی شمار منتقدان به مدیریت و تصمیم های وی نیز کم نیست.
اصرار بر اعلام شانس بالای کسب سهمیه المپیک خصوصاً برای سعیدرضا کیخا بعنوان یک دستاورد بزرگ برای ژیمناستیک در حالی مطرح می شود که این ورزشکار استان فارس همچنان با کمبود امکانات شدید دست و پنجه نرم می کند و طی چهار سال قبل اقدام حمایتی خاصی برای وی که بهترین ورزشکار این رشته شمرده می شود انجام نشده است.

زهرا اینچه درگاهی با وجود تلاش زیادی که داشته نتوانست منتقدانش را راضی کند
بررسی اجمالی کاندیداهای حاضر در مجمع انتخاباتی ژیمناستیک
در میان ۱۳ کاندیدای حاضر در مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک خیلی از آنها در همان اولین مرحله صلاحیت مدیریتی تایید نخواهند شد. اینچه درگاهی که زمزمه هایی از امکان عدم صلاحیت و تایید نهایی وی برای حضور در مجمع مطرح گردیده است کاندیداهای جایگزینی برای خود دارد که پررنگ ترین آنها محسن سلیمانی است، دبیر مستعفی و شاید بهتر بشود گفت وادار به استعفا که او هم فاقد چهار سال مدیریت در سطح کلان است.
گزینه مقابل درگاهی و اطرافیانش حبیب نوظهوری است یکی از قهرمانان سابق رشته ژیمناستیک که مدتی پیش در کمیته ای در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی هم حکم گرفت. نوظهوری حمایت بخش زیادی از خانواده ژیمناستیک که اغلب آنها منتقدان اینچه درگاهی هستند را داراست.
حامد جولایی مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان کردستان هم دیگر کاندیدایی است که برخی وی را به وزارت ورزش و جوانان منتسب می کنند که با استعفای احمد سعادتمند از کاندیداتوری گزینه وزارتخانه باشد هرچند این احتمال نسبتاً ضعیف و دور از انتظار است.
حضور برخی چهره های مستقل و غیر مستقل همچون مرتضی نظری، ناصر اخوان، رضا محمدکاظمی، امید نوید از ژیمناستهای قدیمی و وکلای حقوق ورزشی، الهام جعفری از مربیان و ژیمناستهای سابق، مرجان همتی از چهره های نزدیک به فدراسیون، فرزین قاسم زاده دبیر سابق هیات ژیمناستیک استان تهران در مجمع پیش روی فدراسیون ژیمناستیک دیده می شود که البته بعید بنظر می رسد از فیلتر تایید صلاحیت مدیریتی بسادگی عبور کنند.

رئیسی دلسوز برای اتحاد خانواده از هم پاشیده ژیمناستیک
آنچه مسلم است فضای ملتهب، از هم پاشیده و پر از حاشیه ژیمناستیک نیاز به یک بازبینی اساسی دارد. فدراسیون ژیمناستیک باید از حالت دو قطبی دوستان و دشمنان رئیس فدراسیون بیرون رود چونکه این رشته متعلق به همه قهرمانان، مربیان و پیشکسوتان این رشته است.
مگر می شود بخش عظیمی از تاریخ این رشته را با شخصی سازی و سلیقه فردی حذف کرد؟ توهم دشمن فرضی و تداوم جدال با خانواده این رشته و حتی رسانه راه به جایی نمی برد.
امروز بیش از هر زمان دیگری از اعضای هیات های استانی و مجمع انتظار می رود که با انتخابشان نه به بقای خود بلکه به بقای ژیمناستیک و رفتار قهرمانانه و ورزشی و در شان این رشته زیبای مادر رای دهند و آرامش، احترام و عشق را به این رشته بازگردانند.
ژیمناستیک و دیگر رشته های ورزشی پایه در جهان از اعتبار و جایگاه بسیار بالایی برخوردار می باشند. توزیع صدها مدال در مسابقات جهان و المپیک گواهی بر اهمیت و جایگاه رفیع این رشته هاست امتیازی که متاسفانه ما از آن بهره مند نیستیم.
اکنون هم باید پذیرفت اگر قرار باشد ورزش پایه ژیمناستیک با این شکل و شیوه مدیریت اداره شود نمی توان از آن انتظار موفقیت چندانی داشت. بدین سبب اگر خواهان تغییر در شیوه نگرش، هدفگذاری، برنامه ریزی و موفقیت در رشته های پایه و پر مدال هستیم باید چشم انداز و دورنمای این مهم فراهم گردد.
بی پرده باید گفت افرادی باید مدیریت این فدراسیون ها را بر عهده بگیرند که بتوانند حامی مالی جذب کنند. چشم به بودجه مصوب دولتی و دریافت حقوق ماهیانه خود از فدراسیون نداشته نباشند. بجای حاشیه پردازی و جنگ و دعوا با منتقدین و متخصصان غیر همسو، از دیدگاه آنان بهره بگیرند و فدراسیون را از دایره محدود خودی ها خارج کنند. درسایه چنین سیاستی می توان به آینده این ورزش امیدوار بود.


منبع:

1400/03/02
22:07:03
5.0 / 5
1032
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , برنامه , دین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵