قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت
از سوی معاون علوم پزشكی ابلاغ شد؛

دستورالعمل بهداشتی دانشگاه آزاد برای امتحانات

دستورالعمل بهداشتی دانشگاه آزاد برای امتحانات

قائم: معاون علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل بهداشتی برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ نمود.



به گزارش قائم به نقل از دانشگاه آزاد، محسن نفر دستورالعمل بهداشتی برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای استانها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) ابلاغ نمود.
نفر در این دستورالعمل تاکید کرده است: در امتداد اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا و با توجه به مصوبات هیأت رئیسه و شورای آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی درباب برگزاری حضوری امتحانات اختتام ترم با رعایت پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی هوشمند، لازم است تمامی دانشجویان پیش از شروع امتحانات حضوری در سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت به آدرس http: //salamat.gov.ir ثبت نام کرده و در صورتیکه علایم بیماری را نداشتند، پیامک دریافت شده از سامانه مذکور و یا فرم خوداظهاری تکمیل شده را در بدو ورود به مسئولان تعیین شده در حوزه امتحانات عرضه کنند.
این موضوع در صورت عدم بیماری دانشجو فقط برای یک دفعه در نخستین امتحان انجام می شود و نیاز به تکرار آن در جلسات بعدی امتحانی نیست. همین طور در صورتیکه دانشجو مطابق سامانه و یا فرم خوداظهاری بیمار باشد و یا در بدو ورود دارای علایم بیماری باشد، مجاز به شرکت در امتحان نبوده و لازم است، متعاقباً گواهی سلامت و یا عدم سلامت صادره از مراکز بهداشتی و درمانی را جهت تصمیم گیری درباب امتحان، به مسئولان آموزشی مربوطه ارائه نماید.
براساس بندهای این دستورالعمل در مورد ورود دانشجویان، اساتید و پرسنل به محل برگزاری امتحان، کنترل و غربالگری بهداشتی (استفاده از ماسک، نداشتن علائمی نظیر تب، علایم تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و... ) برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اعمال می شود.
در این دستورالعمل تاکید شده است: استفاده از ماسک برای تمام دانشجویان، اساتید و پرسنل حاضر در حوزه برگزاری امتحانات الزامی است. حتی الامکان واحدهای دانشگاهی محلول ضدعفونی کننده دست را در محل های مشخص مانند ورودی های کنار آسانسورها قرار دهند. همین طور بمنظور کاهش زمان حضور دانشجو در محل برگزاری امتحانات، با همکاری اساتید، طول مدت برگزاری هر جلسه امتحانی ترجیحاً در سقف ۶۰ دقیقه و در موارد خاص حداکثر ۹۰ دقیقه تنظیم شود و به محض اتمام امتحان دانشجویان بیرون بروند و در خاتمه برگزاری امتحان دانشجویان باقیمانده با هماهنگی ممتحنین ردیف به ردیف بیرون بروند.
همچنین لازم است دکمه های آسانسور، صفحه کلید کامپیوترها، دستگیره درب ها، شیرآلات و سایر سطوحی که به صورت مشترک توسط افراد استفاده می شوند، حداقل ۵ بار در روز ضدعفونی شود و در موقع استفاده، نکات بهداشتی همچون استفاده از دستکش، دستمال کاغذی یا نظایر آن رعایت و شستشو و ضدعفونی دست پس از تماس صورت گیرد. گندزدایی و ضدعفونی صندلی ها، محل برگزاری امتحانات، محل تردد و همین طور خدمات بهداشتی بطور مرتب و حداقل دوبار در روز با رعایت دستورالعمل های موجود در درگاه salamat.gov.ir صورت گیرد.
براساس بندهای این دستورالعمل، فاصله بین صندلی ها در محل برگزاری امتحانات باید دو متر باشد. استفاده از سیستم تهویه و یا باز گذاشتن پنجره ها در فضای برگزاری امتحانات ضروری می باشد. حذف و یا بلا استفاده کردن آبخوری ها و آبسردکن ها بصورت موقت صورت گیرد. از سطل زباله درب دار پدالی در فضاهای آموزشی و خدمات بهداشتی استفاده گردد.
همچنین رعایت فاصله ایمن حداقل دو متر در قسمت های عمومی همچون نمازخانه و مسیر ورود و خروج الزامی است. لازم است بهداشت فردی رعایت و از استعمال دخانیات خودداری شود. جهت کاستن از تماس مستقیم دست ها با درب و دستگیره ها آنها را به حالت نیمه باز نگه دارند (در صورت امکان) یا برای سهولت تردد از جک و آرام بند درب ها استفاده نشود. پرسنل، نگهبانان و کارکنان خدمات باید آموزش های لازم درباب راه های پیش گیری از انتقال بیماری را دریافت نمایند. سلف سرویس و مراکز فروش مواد غذایی غیربسته بندی شده تعطیل شود.
با توجه به برگزاری امتحانات در نزدیک ترین واحد دانشگاهی محل سکونت دانشجویان و بمنظور کنترل شیوع بیماری کرونا، ضرورتی به بازگشایی خوابگاه های دانشجویی وجود ندارد.


منبع:

1399/03/19
10:30:25
5.0 / 5
2489
تگهای خبر: آموزش , اسلام , اسلامی , بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴